Relatiegeschenken Chocolade

Relatiegeschenken van chocolade zijn welkom in ieder huis en in iedere zaak. Uw klanten en potentiële klanten zullen heerlijk smullen van deze geschenken met uw persoonlijke boodschap. De producten van Froyo & Limburgia in de vorm van relatiegeschenken voegen juist dat extraatje toe aan de relatie met uw klant, of de toekomstige relatie met uw potentiële klant. In verschillende porties, verpakt in mooie doosjes, zien de mensen uw logo en kunnen ze genieten van heerlijke Veluwse bonbons, die zorgen voor een welkome toevoeging tijdens de koffie!

 

Waarom relatiegeschenken chocolade?

relatiegeschenken chocolade

Het versturen en schenken van relatiegeschenken in de vorm van chocolade kan een erg positief signaal geven bij uw klantenkring. Het is een persoonlijk cadeautje, met een regionaal tintje doordat de bonbons uit de Veluwe komen. Het logo van uw bedrijf staat geprint op het doosje en zo blijft uw bedrijf ‘top of mind’ voor de klantenkring. Dit ultieme visitekaartje is slechts een kleine investering tegenover de winst van een klant die wederom een jaar blijft of een nieuwe order plaatst. Hier de voordelen op een rij:

• Eigen logo
• Persoonlijke boodschap
• Verschillende porties per doosje
• Geen minimum aantal doosjes
• In heel NL bezorgd
• Een uniek en lekker product

De voordelen van relatiegeschenken

Relatiegeschenken hebben vele voordelen; emotionele waarde kweken bij de klant, de doelgroep op haar manier bereiken, klant waardering, concurrentie voor blijven en ga zo maar door. Als marketingtool wordt het relatiegeschenk al sinds tijden ingezet en het is altijd succesvol geweest. Denk daarbij niet alleen aan pennen, aanstekers en usb sticks, maar ook aan een kortingsbon tijdens kerst of een knuffeltje van een goed doel. Allemaal zijn het gebaren van dank aan de ‘relatie’ om zo deze klant ook bij de organisatie te houden. Na het ontvangen van zo een klein gebaar kan de emotionele band met een bedrijf of merk ineens enorm stijgen, wat evoor zorgt dat de klant weer terug komt als een product of dienst weer nodig is.

De chocolade producten van Froyo & Limburgia zijn daarin een nog persoonlijker relatiegeschenk. Door het logo en de persoonlijke boodschap voelt elke ontvanger zich speciaal en dat mag ook; de klant is tenslotte koning!

Bestel Relatiegeschenken Chocolade

Froyo & Limburgia heeft een mooie keuze uit chocolade relatiegeschenken die aansluiten bij uw klantenkring of potentiële klanten. Bestel hier de doosjes met bonbons of andere producten om te werken aan een sterkere klantrelatie! Heeft u vragen, neem dan contact op met Henry van Froyo & Limburgia!